понедељак, 20. јун 2016.

Selidbe poslovnih prostora

Većina firmi u jednom momentu svog postojanja ima potrebu za selidbom poslovnog prostora. Razlozi za selidbu su različiti, a uglavnom se radi o proširenju posla ili pronalasku bolje lokacije. Često se poslovi sele u inostranstvo, ili iz inostranstva dolaze za Srbiju. Šta god da je u pitanju jedno je sigurno - selidba poslovnih prostora nije jednostavna.
U selidbe poslovnih prostora ubrajamo selidbe magacina, selidbe skladišta, selidbe, kancelarija, selidbe radionica, tačnije selidbu bilo kojih sredstava kojima obavljate svoj posao.
U zavisnosti od obima selidbe kao i od težine stvari koje se sele, selidbe poslovnih prostora obavljaju se kamionskim prevozom ili kombi prevozom. Naša agencija za selidbe Alisa ima puno iskustva u selidbama poslovnih prostora i najbolje preporuke korisnika naših usluga.

Selidba poslovnih prostora unapred se planira do najsitnijih detalja. Ovo su glavne stavke koje pređemo pre početka svake selidbe:

Pakovanje i zaštita nameštaja tokom selidbe poslovnih prostora
  • Besplatna procena - Agencija za selidbe Alisa pre početka selidbe dolazi na vašu adresu i vrši besplatnu procenu selidbe. Tokom besplatne procene selidbe savetujemo vas o izboru prevoza, računamo materijal koji je potreban za zaštitu i saopštvamo vam cenu selidbe.
  • Pakovanje i zaštita - Prilikom selidbi poslovnih prostora posebnu pažnju posvećujemo pakovanju i zaštiti svih stvari. Sva dokumentacija se pakuje u kartonske kutije za selidbe, a na svakoj kutiji se obeležava sadržaj kutije. Nameštaj koji se seli - kancelarijske stolice, stolovi, vitrine, police.. je takođe potrebno adekvatno zaštititi. To se radi kartonima i puc-puc folijom, kao i streč folijom.
  • Montaža i demontaža nameštaja - Kao i prilikom bilo kakve druge selidbe tako i prilikom selidbe poslovnih prostora, vrši se demontaža nameštaja koji to dozvoljava. Nakon dolaska na novu adresu nameštaj se montira u svoje prvobitno stanje.
Selidba poslovnih prostora
Za više informacija o selidbama poslovnih prostora kao i o prevozu i selidbama uopše kontaktirajte agenciju za selidbe Alisa na broj telefona 066/128128 ili poselte naš web sajt Selidbe Beograd.

Нема коментара:

Постави коментар