понедељак, 4. јул 2016.

Selidba u Beogradu - priprema i sama selidba

Selidbe u velikom gradu umeju da budu mnogo veća gnjavaža nego selidbe u manjim gradovima. Beograd je grad od milion stanovnika, što znači da je saobraćaj uvek gust i da su gužve neizbežne. Međutim nije sve tako loše. Beograd ima najveću ponudu agencija za selidbe koje za vas mogu da odrade celu selidbu, a naša agencija za selidbe Alisa nudi vam uslugu selidbe u Beogradu po najpovoljnijim cenama.Našli ste novi stan, kuću ili poslovni prostor, spremni ste da se preselite ali niste sigurni kako? Ne brinite, agencija za selidbe u Beogradu tu je za vas. Sve što treba da uradite je da nas kontaktirate i naši profesionalni radnici dolaze da urade besplatnu procenu selidbe. U okviru besplatne procene selidbe saznajete koji prevoz bi vam najviše odgovarao, kada je najpovoljnije da se izvede selidba, koliko će da traje cela selidba i naravno ukupnu cenu selidbe, bez ikakvih skrivenih troškova.

Sad kad je napokon došlo vreme za selidbu dopustite nas da vas provedemo kroz par koraka koji karakterišu jednu uobičajnu selidbu u Beogradu.
  1. Pakovanje i zaštita stvari pre selidbe - Najbitnije je da se pametno spakujete. Ništa nije gore nego doći u novi stan i ne znati gde vam se šta nalazi. Iz tog razloga naš savet je da sve što možete pakujete u kartonske kutije za selidbe. Naša agencija nudi vam kartonske kutije za selidbe na izmajljivanje ili na prodaju po neverovatno niskim cenama. Zaštita nameštaja je takođe veom bitna. Potrebno je razmontirati svaki komad nameštaja koji to dopušta i zaštititi ga puc-puc folijom i kartonima. Odeća se pakuje u posebne kutije-garderobere koji sadrže šipku za kačenje odeće na ofingerima.
  2. Transport prilikom selidbe - Za potrebe selidbi u Beogradu najčešći izbor transporta je kombi prevoz. Kombi prevoz je kompaktan i bez problema prolazi kroz uske ulice Beograda. Tokom selidbe u Beogradu bitno je imati na umu da postoje ulice kroz koji je zabranjen prolaz kamiona, te je i to jedan od razloga za popularnost kombi prevoza. Ukoliko se radi o većoj selidbi dostupan je i kamionski prevoz. Prevoz nameštaja prilikom selidbe u Beogradu planira se unapred kako ne bi došlo do poteškoća prilikom transporta.
  3. Selidba u Beogradu - Nakon pakovanja i odabira prevoza vreme je za selidbu. Sve stvari i nameštaj se sa najvećom pažnjom pakuju u kombi prevoz ili kamionski prevoz. Po potrebi prave se drveni ramovi da bi dodatno zašštitli stvari koje se prevoze. Potrebno je obezbediti prostor za prevozno sredstvo koji je dovoljno blizu ulaza tačnije izlaza iz prostora sa kojeg se seli kao i u prostoru u koje se seli.
  4. Istovar i montaža stvari i nameštaja - Nakon dolaska na željenu lokaciju naši radnici unose sve kutije i sav nameštaj u vaš novi prostor. Vrši se montaža nameštaja i sve se postavlja na željeno mesto. Naši radnici odlaze tek kada se uvere da je sve uredu i a nemate nikakvih zamerki.
  5. Zadovoljna mušterija - Naš cilj je da vam selidbu u Beogradu učinimo što lakšom i što manje stresnom. Selidbe u Beogradu naša su specijalnost već dugi niz godinama, a svaka zadovoljna mušterija je uspeh za sebe.

Нема коментара:

Постави коментар