четвртак, 19. мај 2016.

Kombi prevoz

Kombi prevoz jedna je od najtreženijih usluga svih agencija za selidbe. Kombi je vozilo koje služi za prevoz putnika i prevoz robe. Zbog svoje konstrukcije povoljan je izbor kako za manje selidbe tako i za selidbe većeg obima i selidbe specijalnih tereta.

Kombi prevoz je odličan izbor za selidbe u inostranstvo.
Kombi prevoz je najpopularniji izbor za selidbe u Beogradu. Zahvaljujući njegovom izgledu kombi je sposoban da se provuče kroz sve uske ulice Beograda i da priđe ulazima zgrada. Kombi se kreće gradom bez ograničenja, što znači da je dostupan 24 časa dnevno. Kako se radi o dosta manjem vozilu, normalno je za predpostaviti da kombi troši mnogo manje od kamiona. To znači da je kombi prevoz za selidbe dosta jeftiniji od kamionskog prevoza. To je jedan od glavnih razloga njegove velike popularnosti. Međutim nemojte se prevariti. Gabaritni prostor kombija je dovoljno velik, i verovatno ćete se iznenaditi kada vidite šta sve može da se spakuje u kombi.

Ukoliko još niste odabrali prevoz za svoju selidbu, razmislite o kombi prevozu,a a više informacija pronađite na sajtu agencije za selidbe .

Нема коментара:

Постави коментар