субота, 14. мај 2016.

Selidbe Beograd

Selidbe Beograd su za nas posebno zanimljiva tema, jer se već dugi niz godinama bavimo selidbama na teritoriji cele Srbije. Naša istraživanja pokazuju da se najviše selidbi obavi upravo u Beogradu. Iz tog razloga odlučili smo da vam selidbu olakšamo sa par saveta.


U gradu kao što je Beograd selidbe mogu biti prava noćna mora. Prgave i nervozne komšije, nepristupačni ulazi, jednosmerne ulice i gužve u saobraćaju samo su neke od prepreka sa kojima se možete susresti. Selidbe Beograd naša su specijalnost te pročitajte narednih nekoliko redova kako bi ste sebi olakšali selidbu.

Obavestite komšije  
Lepa reč i gvozdena vrata otvara. Niko vam neće zameriti na malo buke ako ih pre toga predhodno obavestite. Postavite veliko i jasno obaveštenje na ulaznim vratima i liftu. Zamolite komšije za malo razumevanja tog dana kada planirate selidbu. Ako imate starije komšije, ili komšije koje iz nekog razloga možda neće videti objavu, pokucajte im na vrata i obavestite ih da se selite. A ako imate baš nervozne komšije uvek možete da ih potkupite bonbonama i slatkišima koje možete zalepiti ispod obaveštenja.

Pametno se spakujte
Stvari pakujte pretežno u kartonske kutije za selidbe, svaku kutije zatvorite i zaštitite lepljivom trakom. Obeležite kutije, pogotovo ako se u njima nalaze krhke i lomljive stvari. Uvek imajte jedanu torbu za neophodnim stvarima za taj jedan dan, kao što su lekovi, pripor za higijunu, rezervna majca itd. Ukoliko selite ormane, francuske ležajeve, pobrinite se za blagovremenu demontažu nameštaja. Demontirani nameštaj lakše se prevozi nego nameštaj u komadu.

Organizujte prevoz
U zavisnosti od obima selidbe organizujte prevoz za selidbu. Naš savet je da iznajmite kombi prevoz sa ili bez radnje snage za utovar. Kombi prevoz je idealan prevoz sa selidbe u Beogradu. Kombi prevoz se sjajno snalazi u beogradskom gustom i užurbanom saobraćaju. Kombi prevoz može da se provuče kroz pretežno sve ulice u Beogradu, a njegov gabaritni prostor dovoljno je velik da može da prevze omanjeg slona. Šalimo se naravno, ali istina je da kombi prevozom možete da uglavnom obavite selidbu iz jedne vožnje.

Unajmite agenciju za selidbe
Ako ne želite da se stresirate oko selidbe i da sve prođe glatko, ili što bi rekli kao po loju, unajmite profesionalnu agenciju za selidbe u Beogradu koja vrši selidbe Beograd već duže od 10 godina. Profesionalni tim će vas preseliti na taj način da nećete ni primetiti da se selite.

Нема коментара:

Постави коментар